Over Kuiper Spuiterij

Keuken renovatie

Kuiper Spuiterij, een familiebedrijf met echte vakmensen die hun passie delen in het spuiten van keukens, binnendeuren, meubels en radiatoren. Ons bedrijf is gevestigd in Mariënheem en we helpen klanten in de omgeving Overijssel en Gelderland.

We werken snel en we houden altijd rekening met de wensen van de klant. Ons team beschikt over de nodige opleidingen en ervaringen, zodat we hoge kwaliteit kunnen garanderen! We begrijpen als geen ander ook dat u niet teveel wilt betalen. Daarom gaan we prijsbewust te werk, waardoor u bij ons altijd de scherpste prijs krijgt!

Daarnaast vinden wij het milieu belangrijk. Bij elke klus kijken we hoe we de klant zo goed mogelijk kunnen helpen op een milieuvriendelijke wijze. Een tevreden klant is ons belangrijkste doel en we willen onze klanten graag verder helpen. Daarom kunt u bij ons ook altijd terecht voor deskundig advies!

Bent u op zoek naar een meubel- keukenspuiterij in uw omgeving Overijssel – Gelderland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze ervaring

Kuiper Spuiterij bestaat meer dan 10 jaar! Vind hieronder onze geschiedenis en mijlpalen!

2009 Oprichting en start
2011 1 april nieuwe locatie
2014 Samenwerking broers
2016 Wij zijn een SBB leerbedrijf
2018 Aanbouw stuk werkplaats
2019 Nieuwe spuitcabine en 10-jarig bestaan

Maak kennis met ons

Joey en Danny, de gezichten achter Kuiper Spuiterij!