Spuiterij

Is de kleur van uw interieur vervaagd, is het beschadigd of bent u gewoon toe aan een nieuwe kleur? Kuiper Spuiterij helpt u hier graag mee. Wij leveren kwaliteit, werken prijsbewust en we hebben oog voor het milieu. Onze spuiterij helpt voornamelijk klanten in de klein industrie. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het spuiten van uw keuken, stoelen en tafels, binnendeuren en radiatoren.

Keukens

Is uw keuken beschadigd, laat het folie los of wilt u graag een andere kleur keuken? Een gehele keuken in de klein industrie kunnen wij voor u spuiten in een kleur naar wens. We kunnen echter ook alleen de keukenfrontjes (deurtjes) spuiten. Met een andere kleur krijgt uw keuken een nieuwe uitstraling en spuiten is goedkoper dan een nieuwe keuken. Kuiper Spuiterij zorgt altijd voor een duurzame oplossing en we werken daarom met krasbestendige lakken. Deze mat, zijden of hoogglans lakken bieden de keuken extra bescherming, waardoor er minder snel krassen zullen ontstaan.
Keuken laten spuiten? Lees meer!

Stoelen en tafels

Wilt u uw meubels weer een nieuwe kleur geven? Voor dit soort werkzaamheden in de klein industrie kunt u ook bij Kuiper Spuiterij terecht. Ons vakkundige personeel kan voor u het gehele interieur spuiten. Zo worden beschadigingen onzichtbaar en zien uw stoelen en tafels er weer als nieuw uit.
Stoelen of tafels laten spuiten? Lees meer!

Binnendeuren

Heeft u beschadigde deuren en wilt u de oneffenheden wegwerken? Of wilt u bij een nieuwbouwproject de deuren laten spuiten? Kuiper Spuiterij helpt u graag met dit soort werkzaamheden in de klein industrie. Spuiten is gladder en mooier dan schilderen en wij spuiten ook nog eens met een krasbestendige lak. Voor elke stijl en elk type deur kunt u bij ons terecht, zelfs voor metallic kleuren zoals brons en koper.
Binnendeuren laten spuiten? Lees meer!

Radiatoren

De lak laat los van uw radiatoren of misschien zijn de radiatoren roestig. Wilt u dat de radiator er weer als nieuw uitziet? Kuiper Spuiterij is uw specialist in het spuiten van radiatoren in de omgeving Raalte. Dit is in alle kleuren en lakken mogelijk, waaronder ook metallic, brons en koper kleuren. Radiatoren spuiten is mooier dan schilderen.
Radiatoren laten spuiten? Lees meer!

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze spuiterij?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u op zoek naar een spuiterij in de buurt van Raalte die u kan helpen met het spuiten van interieur in de klein industrie? Kuiper Spuiterij is gevestigd in Mariënheem en helpt u graag. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.