Binnendeuren spuiten

Toe aan een nieuwe binnendeuren?

Wij maken jouw binnendeur weer als nieuw

Wilt u bij een nieuwbouwproject de deuren laten spuiten? Of wilt u de oneffenheden wegwerken van beschadigde deuren? Laat je de binnendeuren bij ons spuiten, dan kunnen wij zelfs op locatie jouw kozijnen mee spuiten in dezelfde kleur! In alle gevallen kunt u bij Kuiper Spuiterij in de omgeving Raalte terecht. Ons personeel helpt u graag met het overspuiten van uw binnendeuren.

De jongens van Kuiper maken jouw deuren weer als nieuw!

Verschillende kleuren

Voor elke stijl en elk type deur kunt u bij ons terecht, maar ook voor elke kleur. We bieden zelfs metallic kleuren zoals brons en koper aan.

Krasbestendige lak

Het is mogelijk om de binnendeuren te laten spuiten met een krasbestendige lak. Hierdoor komen er minder snel krassen op de binnendeuren en blijven de binnendeuren dus langer mooi.

Bij Kuiper Spuiterij in de omgeving Raalte kunt u voor elke stijl en elk type deur terecht en ook voor metallic kleuren zoals brons en koper. Wij kunnen elke klant snel en vakkundig helpen met het wegwerken van oneffenheden bij beschadigde deuren of het overspuiten van binnendeuren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Als u beschadigde deuren heeft, kunt u natuurlijk ook nieuwe binnendeuren aanschaffen. Toch kunt u beter in de meeste gevallen de oneffenheden wegwerken door de deuren te laten spuiten. Heeft u mooie deuren gevonden voor een nieuwbouwproject, maar hebben ze niet de juiste kleur? Dan kunt u de binnendeuren laten overspuiten door Kuiper Spuiterij. Spuiten is gladder en mooier dan schilderen, waardoor de deuren er dus veel mooier uit komen te zien.

Je binnendeuren weer als nieuw!

Het proces hoe wij een binnendeur vakkundig aanpakken

Binnendeuren spuiten, hoe werkt het?

1

Offerte aanvragen

Stel jouw vraag zo uitgebreid mogelijk zodat wij een zo goed mogelijke vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen.
2

Kleurbepaling

Bij ons kan je de binnendeuren in elke gewenste kleur laten spuiten. Je kan hierbij kiezen uit mat, zijdeglans of hoogglans.
3

Demontage & spuiten

Wij komen jouw deuren demonteren en gaan ze vervolgens schuren, gronden en spuiten in jouw gewenste kleur.
4

Genieten!

Jouw binnendeuren hebben weer een compleet nieuwe uitstraling. Dit betekend in deze laatste stap, weer genieten van een nieuwe binnendeuren :)

Kozijnen mee spuiten in dezelfde kleur

Laat u bij ons de deuren spuiten en wilt u ook de kozijnen in dezelfde kleur hebben? Of wilt u alleen de kozijnen laten schilderen/spuiten? Dat kan! Wij kunnen ook de kozijnen mee spuiten bij jouw op locatie in elke gewenste kleur.

Wat is er mooier dan je nieuw gespoten binnendeuren in het kozijnen te plaatsen dat voorzien is van dezelfde kleur. Wij bieden het complete plaatje aan! Het spuiten van je binnendeuren en vervolgens spuiten wij bij jouw op locatie de kozijnen in dezelfde kleur. Wij plakken eerst netjes alles af, ontvetten de kozijnen en gaan dan de kozijnen in kleur naar wens spuiten. De laatste stap is dan genieten, genieten van nieuwe binnendeuren en kozijnen in dezelfde kleur.