Keuken laten spuiten

Toe aan een nieuwe keuken?

Wij maken jouw keuken weer als nieuw

Bent u bezig met een keuken renovatie en wilt u de keuken graag laten spuiten? Uw keuken is wellicht beschadigd of het folie laat los en u bent toe aan een nieuwe uitstraling. Kuiper Spuiterij kan voor u de gehele keuken of alleen de keukenfrontjes (deurtjes) spuiten. Dit is goedkoper dan een nieuwe keuken.

Wij van Kuiper maken jouw keuken weer als nieuw!

Onze werkwijze

Wij werken met 3 opties (keuzes)

 1. Schuren en spuiten fronten.
 2. Demontage en montage.
 3. Vaste delen schilderen.

Er zit verschil in de staat van de keuken en wat uw wensen zijn. Gaat het echt alleen om een andere frisse kleur of is het een folie keuken en zou dat verwijderd moeten worden? Zijn het gladde fronten (deurtjes en lades) of zitten er bijvoorbeeld groeven in. Dan zit er prijs verschil in de glansgraden mat, zijde of hoogglans lak.

Verschillende kleuren

Bij Kuiper Spuiterij kunt u een nieuwe kleur naar wens uitkiezen. Alles is bij ons mogelijk. U kunt kiezen voor mat, zijden of hoogglans lakken. Zo geeft u de gehele keuken de nieuwe uitstraling die u graag wilt.

Links de oude keuken en rechts de keuken na keuken renovatie.
Geleverde diensten: geprofileerde fronten naar gladde fronten en aanpassing kasten

Onze klantenbeoordelingen

peter bpeter b
18:57 05 Dec 22
Wij hebben onze keuken laten overspuiten door Kruiper Spuiterij en zijn meer dan tevreden! Mooi vakwerk en heldere communicatie! Erg blij met onze ' nieuwe'. keuken. Een aanrader.
Henk en Herma HarmsenHenk en Herma Harmsen
18:30 24 Nov 22
Kuiper spuiterij heeft onze keukenfronten opnieuw gespoten.We zijn er super tevreden over. Ze komen de afspraken na en leveren goede kwaliteit. We raden het iedereen aan!
Fabian MeijermanFabian Meijerman
12:23 23 Nov 22
Een zeer prettig bedrijf om mee te werken. Fijne communicatie en in overleg is veel mogelijk. We hebben onze keuken deurtjes opnieuw laten spuiten. Super tevreden over het eindresultaat, strak werk! Een echte aanrader!
Ron StRon St
19:31 22 Nov 22
Koelkast deur laten overspuiten. Het resultaat is super! Sluit naadloos aan op de overige keukenkastdeurtjes. Wij zijn er blij mee!
Hans Van GeelHans Van Geel
19:52 24 Oct 22
Fijn bedrijf om mee te werken. Komen afspraken na, goed advies en super tevreden met het resultaat. Prima alternatief om de keuken te spuiten i.p.v. een nieuwe te plaatsen.
Ms IcedMs Iced
08:58 03 Sep 22
Super tevreden! Levert mooi en goed werk. Duidelijke afspraken en prijsopgave vooraf. Denkt mee, super vriendelijk. Zeer aan te bevelen!
Nelly VosmanNelly Vosman
09:51 30 Jul 22
Top resultaat van onze opnieuw gespoten keuken. Vakkundige vriendelijke mensen. Hebben adres al aan verschillende mensen doorgegeven, zo blij en tevreden zijn we
Jesse ScherpenisseJesse Scherpenisse
17:07 25 Feb 22
Top spuiterij. Joey was super vriendelijk en professioneel en het resultaat is prachtig. Zelfs de prijsinschatting vooraf komt bijna op de euro precies overeen met de eindafrekening. Al met al 100% score dus!
Willem MulderWillem Mulder
15:34 15 Jun 21
Professionele en klantvriendelijke medewerkers. Daarnaast goed spuitwerk afgeleverd
Jaron van 't ErveJaron van 't Erve
14:06 20 Apr 21
Onze keuken laten spuiten door Kuiper Spuiterij. Erg tevreden over zowel de geleverde service als het betaalbare eindresultaat!
js_loader

Je keuken weer als nieuw!

Het proces hoe wij een folie keuken vakkundig aanpakken

Keukens spuiten, hoe werkt het?

1

Offerte aanvragen

Stel jouw vraag zo uitgebreid mogelijk zodat wij een zo goed mogelijke vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen.
2

Kleurbepaling

Bij ons kan je de keuken in elke gewenste kleur laten spuiten. Je kan hierbij kiezen uit mat, zijdeglans of hoogglans.
3

Demontage & spuiten

Wij komen jouw keukenfrontjes demonteren en gaan ze vervolgens schuren, gronden en spuiten in jouw gewenste kleur.
4

Genieten!

Jouw keuken heeft weer een compleet nieuwe uitstraling. Dit betekend in deze laatste stap, weer genieten van een nieuwe keuken.

Duurzame oplossing

Mogen wij uw gehele keuken of keukenfrontjes (deurtjes) spuiten? Dan kiezen we altijd voor een duurzame oplossing. Wij werken alleen met krasbestendige lakken. Onze mat, zijden of hoogglans lakken raken daardoor minder snel beschadigd en uw keuken blijft zo langer mooi.

Keuken renovatie

Ook kunnen wij u keuken renoveren met nieuwe fronten van geprofileerd naar glad of andersom. Heeft u kast ruimte te kort of wil je liever een kast met lades? Geen vriezer in de keuken en moet daar een kast voor gemaakt worden? Dat kan allemaal met keuken renovatie! in samen werking met HAKKERT hout & montage.

Enthousiast geworden? En wil je nu ook je keuken laten spuiten?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op per telefoon of e-mail.

De kosten voor het demonteren en weer monteren van uw keukenfronten is afhankelijk van het aantal fronten (deurtjes en lades). De gemiddelde prijs voor het demonteren en monteren zit tussen de €320,- en €640,-.

Kosten keuken demontage en montage

Kosten schilderen vaste delen

Wat zijn nou precies de vaste delen van een keuken? Denk hierbij aan de voorzijde van de kasten als u deurtjes open doet, lichtlijsten, kroonlijsten, open hoek kastjes, zijkanten naast de afzuigkap, zijkant van een koelkast/oven, uiteinden keuken, etc. De kosten van het schilderen van de vaste delen zitten tussen de €650,- en €1150,-.

Low Budget om kosten te besparen
De goedkoopste manier om kosten te besparen op een keuken renovatie is alleen de fronten laten uitbesteden aan ons. De demontage en montage van de fronten en het schilderen van de vaste delen laten we over aan u.

 • Eenzijdig spuiten van de fronten (buitenzijde + randen)
 • Demontage en montage (zelf uitvoeren)
 • Vaste delen zelf schilderen (zelf uitvoeren)

Links de oude keuken en rechts de keuken na keuken renovatie.

Wat zijn onze pakketten

Onderstaande prijzen zijn gemiddelde prijzen en kunnen anders worden door de grootte van de aangeboden keuken, eventueel folie en lijmresten verwijderen en het gebruikte profiel binnen de deuren en lades. Natuurlijk bespreken we dit altijd eerst met jouw, en ontvang je van ons een kosteninductie op maat!

3 vierkante meter Kleine keuken
Gemiddelde kosten 326 .70
 • Gladde fronten
 • Schuren
  voorzijde + kopse kanten
 • Spuiten
  voorzijde + kopse kanten
 • Folie verwijderen + lijmresten en gronden
  meerprijs €290,40
7 vierkante meter Gemiddelde keuken
Gemiddelde kosten 762 .30
 • Gladde fronten
 • Schuren
  voorzijde + kopse kanten
 • Spuiten
  voorzijde + kopse kanten
 • Folie verwijderen + lijmresten en gronden
  meerprijs €677,60
11 vierkante meter Grote keuken
Gemiddelde kosten 1197 .90
 • Gladde fronten
 • Schuren
  voorzijde + kopse kanten
 • Spuiten
  voorzijde + kopse kanten
 • Folie verwijderen + lijmresten en gronden
  meerprijs €1064,80
Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en inclusief btw

Overspuiten of folie vervangen?

Als het folie in uw keuken loslaat, kunt u natuurlijk ook alleen het folie vervangen. Nieuw folie zal echter na verloop van tijd weer loslaten. In plaats daarvan raden wij u aan om de keuken te laten spuiten met hoge kwaliteit lakken, want de keuken blijft dan vaak langer mooi.

Wij leveren hoge kwaliteit en en werken prijsbewust. We horen vaak van onze klanten dat zij blij zijn met onze prijs-kwaliteitverhouding.

Toe aan een nieuwe keuken?

Wij maken jouw keuken weer als nieuw