Radiatoren spuiten

Helaas kunnen radiatoren na verloop van tijd roestig worden of de lak kan loslaten. U kunt dan nieuwe radiatoren aanschaffen, maar u kunt ze ook weer als nieuw laten maken door Kuiper Spuiterij. Wij leveren hoge kwaliteit en geven u deskundig advies.

Spuiten of schilderen

De lak laat los van uw radiator of de radiator is roestig geworden. Beschadigde radiatoren kunt u laten spuiten of schilderen, zodat ze er weel als nieuw uitzien. Spuiten is mooier dan schilderen, omdat u hiermee geen oneffenheden zult krijgen.

Kleuren

Bij Kuiper Spuiterij is spuiten in alle kleuren en lakken mogelijk. Zo spuiten wij bijvoorbeeld ook radiatoren in metallic, brons en koper kleuren. Het is maar net wat u graag wilt!

Duurzame lak

Als u net uw radiatoren heeft laten spuiten, wilt u natuurlijk niet dat ze binnen korte tijd alweer roestig worden of dat de lak loslaat. Op den duur valt dit niet te voorkomen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de radiatoren langer mooi blijven. Daarom werkt Kuiper Spuiterij alleen met duurzame lak. Zo weet u zeker dat de radiatoren niet snel zullen beschadigen en nog lang mooi blijven.

Kuiper Spuiterij in de omgeving Raalte garandeert u kwaliteit voor een voordelige prijs. Wij werken prijsbewust en we houden altijd rekening met het milieu. Ook voorzien we u graag van deskundig advies. Wilt u uw radiatoren laten spuiten? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.

Radiator spuiten

Radiatoren gespoten in de Selemix 10% glans

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over radiatoren spuiten?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.